OVER Elicit Bikes

Vlotte fietsen die lekker zitten, dat is Elicit. Met viervoudige luchtvering, ben jij verzekerd van een smooth ritje, zelfs op van die kiezelsteentjes. Geen angst dat de batterij leeg gaat, want de batterijen zijn krachtiger dan die van andere merken. Daarnaast: kies je voor de Long-Range, dan heb je twee batterijen. Nog nooit heeft een fabrikant twee loeisterke batterijen in z’n fiets verwerkt. Kies je voor Elicit dan kies je voor design. De moderne maar toch retro-koplampen. Het bruine zadel, geschikt voor twee. Het strakke frame, de glanzende spatborden.<br /> Kies je voor Elicit, dan kies je daarnaast voor een benaderbare partner. Ervaring met andere soortgelijke fietsen, leerde dat aan reserve-onderdelen komen soms niet mogelijk was. Door onze strakke lijntjes met onze fabrikanten is dit ook een probleem uit het verleden. Kortom, we leveren.

Bij het samenstellen van Elicit, vormde de stad Amsterdam het oogpunt van hoe de fiets ontworpen moest worden. Elicit manoeuvreert zich soepel en comfortabel door smalle straatjes met kleine keitjes. De viervoudige luchtdemping zorgt voor een ontzettende prettige rit. Dagen rijden kan met de Long Range Edition, maar de Range Edition komt standaard al ver. Handig, als je nog lang wil blijven rijden zonder te laden.

Elicit biedt meer, voor een lager bedrag*. We hadden de overtuiging dat dit kon en hebben het waargemaakt. Laat je e-mail achter als je een proefritje wil maken. Pre-orderen kan voor de Long Range Edition. Range Edition is nog op voorraad.

Elicit-bikes

Great bikes with smooth ride quality, that’s Elicit. With quadruple air-suspension, you are assured of a smooth ride, even on bad narrow roads. Our batteries are more powerful than those of our competitors.

QUICK INFO

Monday-Friday: 9am to 5pm;
info@elicitbikes.com
00 31 6 45 49 89 42
Translate »